29 Ekim 2010 Cuma

"Yürüyen Ölüler"de neler olacak?

Çizgi roman uyarlaması “The Walking Dead” dizisinin gösterime başlaması için geri sayım başladı. ”The Walking Dead”in yaratıcısı Robert Kirkman ve dizide Rick Grimes karakterini canlandıran Andrew Lincoln ile yapılan yeni bir röportaj yayınlandı. Aşağıda röportajın videosu yeralmaktadır:




Röportajdan notlar:
- “Dizi ile çizgi roman arasındaki farklar neler?” (R. Kirkman): Arada küçük farklar var. Çizgi romana başlarken bir sene kadar süreceğini düşündüm ama yedi senedir devam ediyor. Çizgi romanı yaparken hikayenin akışı yaparak belirlemiş oluyordum. Diziyi yaparken bütünlük daha iyi sağlandı ve olduğundan daha başarılı gelişti.
- “Rick Grimes kimdir?” (A. Lincoln): Sıradan birisi. Çizgi romanda çok sevilmesinin sebebi sizin düşündüğünüz gibi olaylara tepki vermesi. O bir süper kahraman değil.
- “Yürüyen Ölüler bizi nasıl bir yolculuğa çıkaracak?” (A. Lincoln): Güvenlik gibi temel ihtiyaçların ötesinde yeni bir başlangıç yapacak yer bulma çabası anlatılıyor. Üçüncü bölümde kontrolün kimin elinde olacağı ağır basıyor ve yeni oluşan bir topluluğun kendi ahlak kurallarını tanımlama ihtiyacı doğuyor.

(Bu yazı kahramanlarsinemada.com sayfasından alınmıştır)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder